Maakt leren leuk!

Mededelingenblad nr. 1 schooljaar 2016-2017

 

 
 nr.01


26-08-'16
         

 
Beste ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Montessorischool Haaksbergen,
 
Na zes weken zomervakantie…. WELKOM (terug) op school. Ik hoop dat iedereen een goede vakantie heeft gehad.
Dit is de eerste nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Via de nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van praktische, onderwijskundige en personele zaken. Tevens staat er in de nieuwsbrief het laatste nieuws over de school. Alle belangrijke data van dit schooljaar staan in de jaarkalender, deze ontvangt u volgende week in papieren versie. De actuele activiteiten en data zullen ook steeds in de nieuwsbrief vermeld worden.
 
Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Het kan zijn dat ik, i.v.m. belangrijke activiteiten, op een andere dag aanwezig ben in de week. Naast mijn kantoor hangt een lijstje met de exacte dagen waarop ik aanwezig ben.
U kunt mij bereiken via de mail op het volgende adres: directie@montessorihb.nl of per telefoon op het volgende nummer: 053-5724076.
 
Start van het nieuwe schooljaar
Wij nodigen u uit, ook namens de oudercommissie, om op maandag 29 augustus het nieuwe schooljaar te starten met een kopje koffie of thee in de hal van de school. De schooldeuren gaan om 08:15u open. De leidsters zijn dan bij de klas om de kinderen welkom te heten.
 
Samen met het team van Montessorischool Haaksbergen gaan wij er een mooi, inspirerend en leerzaam jaar van maken voor alle leerlingen van onze school.
 
Tot ziens in de school of op het plein.
 
Vriendelijke groet,
Barbara Keijzers 


Agenda:

29 augustus......................................................................................................1e schooldag
 6 september.....................................................................................................Infoavond
14 september....................................................................................................Conferentiedag, kinderen vrij
30 september....................................................................................................Onderbouw vrij (groep 1-2-3-4)


 

Contact

Bezoekadres

Weertseriet 19

7481 BC Haaksbergen

053-5724076

Postadres

Postbus 30

7480 AA

Haaksbergen